Bent u ook enthousiast geworden over de beelden die u op deze site ziet dan nodig ik u graag uit in mijn studio. In het menu Investering kunt u zien welke sessie het best aansluit bij wat u voor ogen heeft. Hier kunt u ook op de knop Afspraak drukken voor het maken van een afspraak. Mailen kan natuurlijk ook of bellen (gegevens op de contact pagina).

Na het maken van een afspraak zal ik een aantal vragen stellen (gewenste achtergrond, stijl, voor wie, persoonlijke inbreng, wat moet het beeld dat u voor ogen heeft vertellen etc.).
De antwoorden op deze vragen gebruik ik in de voorbereiding van jullie sessie, zodat als jullie in mijn studio komen ik alles wat nodig is klaar heb staan voor het maken van een kostbare herinnering en een prachtig cadeau (voor uzelf of iemand anders (opa of oma bijvoorbeeld)).

Als jullie in de studio komen weet ik dus al met hoeveel personen jullie komen en wat jullie ongeveer voor ogen hebben. Komen er ook kinderen mee hou er dan rekening mee dat die soms iets anders voor ogen hebben dan een volwassene. Wees en blijf vooral ontspannen, raak niet in paniek, we hebben de tijd, even meegaan in de belevingswereld van de kinderen helpt enorm. Pauze nodig? Geen probleem ook dat kan. Laat het verlegen kind even wennen en laat het drukke kind even zijn energie onder controle krijgen. Laat de fotografe haar werk doen en eis niet te veel van de kinderen! Hou rekening met de leeftijd van uw kinderen. U kunt van een dreumes die net ontdekt heeft dat het kan lopen niet verwachten dan hij een half uur lang stil blijft zitten. Voor een mooie herinnering hoeft dit ook niet! Vaak wilt u juist die bepaalde fase vastleggen (de eerste lach, de eerste stap etc.). LiRoJo fotografie heeft ondertussen jarenlange ervaring met het fotograferen van kinderen en is niet snel onder de indruk als uw kleine super verlegen is, barst van de energie of midden in de peuterpuberteit zit.

Bij het fotograferen van kinderen werken we veel met attributen (props) om het plezier in de kinderen naar boven te brengen. Denk bijvoorbeeld aan een bellenblaas, blaadjes om te te gooien, een bal etc. De gezinsfoto kunnen we maken door een aantal personen op een saaie stoel te laten zitten, maar is het niet veel leuker voor de kinderen als die saaie stoel wordt vervangen door bijvoorbeeld een schommel? Uw zoon of dochter die altijd overal op- en inklimt wil misschien niet op een saaie stoel zitten maar wil best poseren in een touwladder. Dit alles levert speelse beelden met vaak stralende kinderen. We fotograferen de samenstellingen die u wenst, met elkaar, apart, kinderen apart etc.

Na afloop van de sessie staat mijn geheugenkaartje vol met ruwe beelden, allemaal bruikbaar? Nee dat niet. Bovendien leveren we geen beelden rechtstreeks uit de camera.We gaan de mooiste beelden eerst voor u uitzoeken en bewerken tot waardevolle herinneringen (dit kan enige weken duren). De allermooiste vinden een weg naar onze bestelpagina. Uit deze maakt u een keuze. Wilt u afdrukken om in te lijsten? Een pronkstuk aan de muur in canvas of acryl? Een album met de mooiste foto's of iets anders? Veel is mogelijk. Wilt u advies m.b.t. uw bestelling, natuurlijk kan dat. U beslist echter op uw gemak achter uw eigen computer wat u wilt bestellen.