Helemaal verliefd op uw prille en tere pasgeboren baby? Laat dit gevoel dan professioneel en veilig vastleggen.
Een newborn wordt door ons liefst slapend en zo puur mogelijk gefotografeerd. In een heerlijk warme omgeving onbewust van de camera leggen wij
dat prille, kleine en tere van uw baby vast, een periode in een mensenleven welke slechts een paar weken duurt, daarna ontwikkelt u baby zich super snel. Hij of zij laat zich dan vaak niet meer zo makkelijk in slaap wiegen en zal vaak met open ogen en drukke bewegingen de wereld om zich heen verkennen.
Bedenk wel, een newborn sessie duurt vaak uren en uren voor een paar unieke beelden. Wordt er dan uren achterelkaar gefotografeerd?
Nee, absoluut niet, we volgen het ritme van de baby: voeden, verschonen, en in slaap wiegen vullen het grootste deel van een newborn sessie.
Na de naturel beelden is er soms ook gelegenheid voor een nog persoonlijkere tint aan het beeld van uw newborn.
Gefotografeerd op een stapel van uw lievelingsboeken bijvoorbeeld of op een prachtige vintage weegschaal. Opnieuw zijn de mogelijkheden eindeloos
Bedenk echter wel: Dit soort beelden worden vaak samengesteld uit meerdere beelden zodat de veiligheid van uw kostbaarste bezit altijd gewaarborgd is.